Podujatia

“Zbojnícke špeciality na Miletičke!”

Piatok a sobota na Miletičke so zbojníckymi špecialitami zo Salaša Zbojská sa veľmi vydarila! Mohli ste si zakúpiť skvelé jaternice, mäso, klobásky, syry a najesť sa výborných bryndzových halušiek. O zábavu sa starala ľudová hudba.

Veríme, že sa Vám páčilo a prídete aj nabudúce!

    


“LOJZO a stavanie mája na Miletičke!”

Ďakujeme všetkým, ktorí s nami strávili sobotné dopoludnie 28. 4. 2018 na Miletičke.
Svojím vystúpením nás zabávala ľudová hudba Ľudovka.sk, spoločnými silami sme ozdobovali a následne stavali máj a o 11:00 vystúpila skupina LOJZO na počesť pána Mariána Kochanského. Veríme, že sa Vám v sobotu na trhovisku páčilo.
Ďakujeme všetkým, ktorí prišli!
     


“Zbojnícke špeciality 2018”

V piatok a sobotu ste na Miletičke mohli stretnúť salašníkov so Salaša Zbojská. Sme veľmi radi, že ste nás prišli navštíviť v tak hojnom počte aj napriek nepriaznivému počasiu. Produkty sa vypredávali veľmi rýchlo, avšak každému sa ušlo. Veríme, že všetko, čo ste ochutnali a kúpili Vám chutilo. O zábavu sa postarala Ľudová hudba Košarinka a spevák Loopata Makay. Pochutili ste si na vynikajúcich bryndzových haluškách, kapustových haluškách, jaterniciach, klobáske a ďalších dobrotách. Tešíme sa, keď nás Salaš Zbojská so svojimi produktami opäť navštívi.
     


“MDŽ na Miletičke”

Dnešný sviatok MDŽ nám muzikanti a speváčka na Miletičke spríjemnili nielen svojím hraním a spevom ale potešili dámy aj krásnym kvietkom. Veríme, že ste na nich mali šťastie!
     


“Vianočná atmosféra 2017”

Piatok a sobotu sa MIletičkou šírila príjemná vianočná atmosféra. V piatok nás potešili svojimi vystúpeniami detičky z MŠ MIletičova a MŠ Velehradská. O zábavu sa starala skupina Ascalona. Pochutili sme si na zabíjačkovom tanieri, vianočnej kapustnici a ohriali sme sa pri vianočnom punči a čaji. Deti ozdobili svojimi prekrásnymi vlastnoručne vyrábanými ozdobami Detský vianočný stromček. V sobotu sa o zábavu starala skupina Ľudovka.sk a skupina KOCHANSKI. Ďakujeme, že ste prišli!
     


“Svätokatarínske mladé vína 2017”

V sobotu 25. 11. 2017 sme si spríjemnili pri dobrom vínku a kapustnici. Pripravili sme pre Vás degustáciu Svätokatarínskeho mladého vína, tímy uvarili kapustnicu, ktorej kúpou ste podporili Domov sociálnych služieb pre deti a dospelých SIBÍRKA. O zábavu sa po celý čas starala skvelá country kapela Ascalona z Topoľčian. O Svätokatarínskych mladých vínach Vám prišli porozprávať manažér značky Svätokatarínske víno Milan Kováčik a vinár Adam Sýkora. Ďakujeme, že ste prišli a veríme, že sa Vám na Miletičke v sobotu páčilo.
     


“Miletičková fazuľovica”

V sobotu 28. 10. 2017 sme si spolu spríjemnili súťažou vo varení fazuľovice. Do súťaže sa zapojilo 6 skvelých tímov, o zábavu sa postarala ľudová hudba Ľudovka.sk a návštevníci po uvarení ochutnávali a hlasovali za najlepšiu Miletičková fazuľovicu. Hlasovanie nebolo vôbec jednoduché, pretože všetky fazuľovice boli výborné. Svedčí o tom i fakt, že už pol hodinu po uvarení nebola v žiadnom tíme ani jedna porcia. Chceli by sme Veľmi pekne poďakovať tímom, ktoré darovali peniaze z predaja svojej fazuľovice MŠ Velehradskej v Ružinove na podporu jej činnosti. Veríme, že sa Vám podujatie páčilo a prídete opäť nabudúce.
     


“Letné hopsanie”

V sobotu 19. 8. 2017 sme spolu prežili krásny športový prázdninový deň. Počas toho, ako si rodičia nakúpili čerstvú zeleninu a ovocie, detičky si mohli pozrieť Taekwondo exhibíciu, vytvoriť medajlu, zasúťažiť si a taktiež sa stretnúť s Miss Slovensko 2017 Hankou Závodnou, ktorá nás potešila svojou návštevou.
     


“Hudobné dopoludnie pri káve MOAK”

8. 7. 2017 sme si spolu spríjemnili nákupy na Miletičke pri príjemnej hudbe a skvelej kávičke. O program sa postarala country kapela ASCALONA a neskôr vystúpila skupina NEONN BAND. Popri príjemnej hudbe ste si mohli vychutnať kávičku MOAK, ktorá Vám bola k dispozícií počas celého dopoludnia. Pre detičky boli pripravené omaľovanky s tematikou kávy a ovocie od našich skvelých trhovníkov.
     


“Veľká pirátska párty”

V sobotu 10. 6. 2017 sme sa spolu zabavili na Veľkej pirátskej párty, ktorá bola venovaná MDD. Neodradilo nás ani zlé ranné počasie a neskôr nám vykuklo aj slniečko. Detičky si zasúťažili pri rôznych súťažiach, vyrobili si pirátske doplnky v dielničkách. Svojím vystúpením nás potešilo Divadielko HAPPY, ASSOS NELUX a La Dansa School. Na záver sme si zatancovali na skvelej diskotéke. Ďakujeme všetkým, ktorí prišli a tešíme sa na ďalšiu spoločnú akciu.
     


“Sadíme my máje”

V sobotu 29. 4. 2017 ste mohli zažiť atmosféru slovenských tradícií v podobe ľudových piesní a stavania mája na Trhovisku Miletičova. Spoločnými silami sme ozdobili máj a o zábavu sa postarali skvelí muzikanti z Ludovka.sk.
     


Veľká noc na Miletičke

V sobotu 8. 4. 2017 sme spolu na trhovisku strávili príjemné dopoludnie. Súťažiaci si zmerali sily v jedení chlebíkov. Detičky si mohli vyrobiť krásne veľkonočné veci v dielničkách a pán prútikár im ukázal ako sa vyrábajú korbáče na šibanie dievčat. Krásne vystúpenie si pre nás pripravili deti z DFS Kobylka. Ďakujeme, že ste prišli!
     


Zabíjačkové špeciality

24. – 25. 3. 2017 sme si spolu znovu mohli vychutnať skvelé zabíjačkové špeciality od Salaša Zbojská. Pripravili pre Vás klobásy, tlačenku, rebierka, syry, halušky a o zábavu sa starali Šukovci z Čierneho Balogu. Veríme, že ste s nami prežili príjemný koniec týždňa s týmito skvelými ľuďmi. Ďakujeme, že ste prišli.
     


MDŽ na Miletičke

8. 3. 2017 sme pre Vás pripravili prekvapenie.
Veríme, že ste mali šťastie na harmonikára a ľudovú umelkyňu, ktorí Vás potešili nielen hudbou a spevom ale aj krásnym tulipánom z našej Miletičky.*
     


Vianočná atmosféra

16. – 17. 12. 2016 sme si spolu užili príjemnú vianočnú atmosféru na Trhovisku Miletičova. O krásne vystúpenia sa postarali skupina Drišľak, Ascalona, Ľudová hudba Matúša Kyseľa a Monika Stanislavová. Vďaka naším úžasným trhovníkom sme Vás potešili cenami v tombole, za ktoré srdečne ďakujeme. S detičkami sme ozdobili vianočný stromček.
    


Zbojnícke špeciality a zábava

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili na našej akcii so Salašom Zbojská, ktorý pre Vás pripravil výborné produkty zo svojho salaša. Ochutnať ste mohli klobásky, hurky, tlačenku, syry a skvelé bryndzové halušky. O zábavu sa postarala skupina Ascalona, Ľudová hudba Matúša Kyseľa a Monika Stanislavova.
    


Svätokatarínske mladé vína

26. 11. 2016 ste mali možnosť ochutnať výborné mladé vínka z rôznych oblastí Slovenska a Čiech. O zábavu sa starala country kapela Ascalona. Detičky si v detských dielňach spolu vytvorili najväčšie hrozná na trhovisku. Radosť sme Vám spravili tombolou, ktorú pre Vás darovali naši milí trhovníci.